Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Feshane'de Erdek rüzgarı

Feshane

Balıkesir Tanıtım Günlerine katılan Erdek, standı ile göz kamaştırıyor

İstanbul Feshane Festival Alanında düzenlenen Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarına katılan Erdek, fuar alanında hazırladığı stant ile farkındalık yarattı.
Balıkesir Valiliği tarafından 11-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenen, Erdek Kaymakamlığı, Erdek Belediyesi ile Marmarabirlik’e bağlı S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin de katıldığı Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarının açılışı yapıldı.
11 Eylül Perşembe günü (dün) açılışı yapılan, İstanbul Feshane Festival Alanında 4 gün sürecek Balıkesir Tanıtım Günleri`nin görkemli açılış törenine Balıkesir Valisi Ahmet Turan, Balıkesir ilçelerinin kaymakamları ile belediye başkan ve yardımcıları katıldı.
Erdek standına yoğun ilgi var
Erdek Kaymakamlığı, Erdek Belediyesi ve Marmarabirlik-S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi tarafından özenle hazırlanan Erdek standında zeytin, zeytinyağı ile zeytinden üretilen sabun ikramları yapılıyor.
Zeytinyağını tadan konuklar zeytin ve zeytinyağı lezzeti karşısında beğenilerini sık sık dile getirdikleri gözleniyor.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız standın ilk gününde ziyarete gelen tüm misafirlerle yakından ilgilendi.

Stant görevlilerimiz ziyaretçilere Erdek-Kapıdağ Yarımadasını tanıtıcı broşürleri dağıtırken, bölgemizin tanıtımı gerçekleştiriliyor.
Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarının açılış törenine, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediyesi Başkan Yardımcısı Hulusi Ay, S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durak, S.S. Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karakuş, Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı, AK Parti Erdek İlçe eski Başkanı Hikmet Onay ile Yeni Erdek Gazetesi Sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan’da katıldı.
Diğer yandan, Balıkesir Tanıtım Günleri Fuarının açılışına Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan’ın da katılarak destek verdiği gözlendi.
Haber : Sibel Ertan



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false